Alla inlägg den 24 augusti 2008

Av Emelie - 24 augusti 2008 21:15

Så skön du är och så lätt mina fingrar spelar över dina blanka, dina bekväma knappar. Du är ny, du luktar nytt och du låter med nya ljud jag inte hört förut. Det är en förälskelse, nu ska jag lära mig dig, dina knappar och läten.


Jag har en ny dator!


Sommaren gjorde mer av ett snabbare stopp än en längre visit. Visst har vi haft ro av varandra och av ledighet och goda dagar, men något längre stopp att vila i, hämta kraft av och stanna upp i, nja, jag han inte tänka. För så var det. Jag har inte tänka.


Jag vill uppmärksamma mina vänner och det underbara dessa står för. E och M, medlemmar i den härliga vänfamiljkompotten vi nyligen fått vara nära. Jag gråter och tänker "lucky" med Jason Mraz, "cuz you make it easier when life get´s hard..."lucky i´m in love with my best friend (s)..." Jag är så tacksam, så tacksam och varm när ni tillsammans av vänkärlek går samman och man känner in i själen att man inte är ensam. Vilken erfarenhet det har varit.  


Jag känner mig vänkär!


Jag är tillbaka från operationen, tre dagar i sjukhussängen. Och även om jag går som om Yoda skulle ha skitit på sig så mår jag rätt bra. Jag överlevde och det ser inte så vansinnigt ursligt ut inför en stundande framtid. Två på hö ov och en på vä ov och jag är fri från monster.


I morgon möts vi åter inför en telebildföreläsning, det blir kursintro och föreläsning om farmakologi. Och detta ska den 5/9 avslutas med en tenta, innan jag hunnit lägga huvudet på kudden ska jag lämna in en 100% tenta utan miniräknare.


Jag är kär i mina vänner, kär i nya knappar, lysande dioder och yoda 900 år gammal. För vi gör så bra vi kan, med lite magi, varma hjärtan och fungerande elektronik kan vi ta oss längre än vi först anade. Det är så härligt.


Sov gott.


 

Presentation


Humlans dagar.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards