Alla inlägg den 23 januari 2008

Av Emelie - 23 januari 2008 14:24

Hej Nilla....Visst låter det så, har tänkt i dom banorna...med kraftiga sammanväxtningar undrar jag såklart. Väntar fortfarande på diagnos på dessa könscellstumörer, eller dermoider. Just för att de återkommer ständigt, går något år för att sedan vänta ånyo op. Blir tröttsamt, smärtsamt och hemskt ledsamt.


Då känner du till smärta, "där nere". Voltaren, alvedon..värmedyna. Tajta byxor hoppas över, om inte man vill gå med uppknäppta knappar.


Nä, det kunda man vara utan...


Vi vill alltså göra en utvärdering av Botswanas framgång i HIV/AIDS bekämpningen. Landet ses som pionjär i Afrikas bekämpning av HIV och har kommit långt med fri bromsmedicin åt befolkning, samt fri testning föra alla. Man går ut hårt, utifrån politiskt perspektiv, en förutsättning för attitydförändringar. År 2016 finns visionen för ett HIV-fritt land. Ändå vet en av fyra av gemeneman inte hur man skyddar sig mot HIV. Vi har önskan att ta reda på varför civilbefolkningen inte tagit åt sig informationen som ges ut i olika former. Är det rädsla för nytt, är det de höga antalet analfabeter som påverkar och hindrar informationen att spridas. Hur arbetar klinikerna med att sprida budskapet ut till befolkningen? Hur ser man på sjukdomen, vad finns det för kunskper? Hur ser man på de smittade? Och hur ser man på FRAMTIDEN?


Nu får du komma tillbaka från pudersnö och fylla. Har så mycket idéer att det sprutar ur öronen.


På fredag kanske D kommer hit, förutsatt att Calisi inte härjar i hans närhet. Barna på skolan kontrollerar ju inte sina kaskadkräkningar särskilt bra. Hoppas du håller dig frisk darling och att löpelden snart ebbar ut.


Nu ska ätas micropopcorn och kollas på Dawsons Creak...ja ja jag vet...


    

        


Presentation


Humlans dagar.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards