Alla inlägg under mars 2008

Av Emelie - 5 mars 2008 22:20

Skrev just på ett inlägg som på en ögonblinkning försvann då jag satt sista punkten. Finns det något värre, försöka återskapa något som mest flödar från fingrarna och inte lagras för vidare beskådning. Tar mig an ett försök till replikering.  

Spar på integriteten för romantiken. Så sa hon. Gläds åt orden som drämmer till som en orkan och lämnar marken bar. Och där står jag strippad av mig själv, stammande. För jag ger och ger för att ge oss stabilitet, när resultatet blott berövar oss på vår framtid. Jag tror jag ger stadga åt livet, men mest berövar jag dig friheten att själv välja väg. Och genom det stjäl av ork från längtan efter intimitet och romatik. Just så är det.  


Jag gläds åt dig, utan tituleringar gläds vi åt filosofiskt dravel som alltid kommer direkt från hjärtat. Vilken vänskap! Överskrider ålder, tidigre relationmässig konstellation och baseras på ömsesidig uppskattning av varandra. Tack för samtalet J.


Min kurskamrat uppvisade vandrande tankar idag, något om tynger dig, får dig att fundra? Hur som uppskattade jag din närvaro ikväll. Jag har betungande tankar och genom vårt projekt kan fundringarna vila och få ro. Hoppas du känner dig bekväm i vår konstellation och samvaro. Ser med tillförsikt på det föreliggande projektet. Ser med tilltro på vår kapasitet. 


Till helgen kommer du hit. Önskar att helgen får genomlevas i vänskapliga tecken. Väljer intimitet och romantik. Väljer musande. Vad väljer du? Vem väljer du?


Ett försök till replikering av föregående inlägg som mystifierande nog försvann ut i cyberrymden. Om det föreligger något freudianskt över försvinnandet törs jag inte fundra kring. Marker, kopiera. Så undviks det enkelt.  

Förespråkar öppenhet, vad säger du?

Välkommen in.  

    


Av Emelie - 5 mars 2008 10:56

Tänk att ord har en sådan värmande effekt. Tack J, så det värmde säger man, men det värmer så in i hjärtat. Både för mamma och mig. Tack fina människa.


Hoppar över föreläsningen idag. O antecknar. Efter blir det rotfruktssoppa. Idag blir det annars mest promenader i det absolut genomvackra vädret. Kan få vilket hjärta som helst att vakna och se uppåt. Ska inhandla lite mat och insupa flera liter sol i varenda liten por. Ta några djupa andetag och förstå att Han ser och vet precis allt i våra hjärtan.


Så tacksam.


Kram till er och välkommen in i min förhoppningsvis ljusnande dag.  



Av Emelie - 4 mars 2008 17:30

Jag mår inte så bra idag. Känner mig riktigt bottenlåg. Känner mig ensam, så där ensamhet som svider även i gemenskap med andra. Som gör ont i kroppen, sticker som nålar, som strömstötar i kroppen.


Upplever att jag bär framtiden själv, om inte jag så vem annars.


I dag dog min katt. Han mådde dåligt och förblev så nervös att nätterna genomleds med jämrande och kvidande. Mamma som är hon som under de sju sista åren levt med Marwin tog det svåraste beslutet man kan kring sitt älskade djur, att låta honom somna. Tio år var han, och han förutsåg ingenting. För det bästa, för hans bästa bor han nu i himmelen.


Just nu orkar jag ingenting. Föreläsning i morgon. Dagen i skolan blev trevlig i alla fall. Bra för tankarna att slå sig till ro i skolan.


Hoppas på en vänskaplig kväll.


Kram till er och välkommen in i min dystra dag. *Snyft snyft*

Av Emelie - 3 mars 2008 17:21

Åå hej vad trögt det blev på föreläsningen, har nog aldrig kliat i röven så mycket. Så monotont, så sävligt, så träligt. Nä, de va allt en lång föreläsning.


Handlade lite mat och städade av här i ghettot som dom brukar referera mitt kära studentboende till.


Den här veckan är det hårdkörning, plöja igenom pm:et och färdigställa ansökan. Ringa Botswana, hm...har du lite pengar att låna mig? Äsch, det ordnar sig. Man får faktiskt ta och offra sig lite för äventyret.


Väntar kallelse till KS, vill verkligen dit nu. Påverkas lite för mycket för att kunna ignorera monstret.


Allt väl med er där ute? Saknar er. Välkommen in.  



Av Emelie - 2 mars 2008 22:07

Jag lyser med min frånvaro. Veckan har varit hektisk och familjekänslan stark. Nattning och tidiga mornar. Det har varit en mysig vecka, skolan fick komma i andra hand, ingen rast ingen ro. Men så flyger man tillbaka till studentlivet, och i morgon tar vi åter fart. Förläsning, mån, ons och tors. Där emellan blir det uppsatsskrivande och planerande, lite videotittande och kanske kan hända ett glas vin.


Idag har jag och D lämnat bonusen i Linköping, två timmar dit, två timmar hem i bil. Hem, kramas, packa, äta och två timmar buss till Gävle. Hm, så vad gjorde du i söndags då? - Jo jag satt i bil, eller vad det buss, jag åkte överallt och ingenstans.


Nu är det en dusch och en kopp te som får avsluta dagen.


Välkommen in.  

Presentation


Humlans dagar.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards